EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 14 Març 2016 17:46

El proper cap de setmana entrevistarem a fons a Carlos Garcia, 1er tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Balaguer

Escrit per EL MERCADAL

 

El proper cap de setmana entrevistarem a fons a Carlos Garcia, 1er tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Balaguer, en una entrevista on s'esclareixen els dubtes que pugui tenir qualsevol  balaguerí  sobre el futur de la ciutat. Sabrem quines notícies positives passaran a Balaguer en els propers tres anys, i de com repercutiran a nivell social i en l'economia. Si voleu passar una bona estona llegint les respostes de Carlos García Gómez a totes les preguntes que ens han enviat els nostres lectors no dubteu en llegir la interessant entrevista a fons que li hem preparat en exclusiva a EL MERCADAL. També dedicarem una editorial parlant sobre les nostres conclusions optimistes sobre l'entrevista amb el regidor socialista.

Carlos Garcia és llicenciat en física per la Universitat de La Laguna, Doctor en física per la Universitat d’Aix-en-Provence (França),  llicenciat en matemàtiques  per la UNED i llicenciat en història per la UNED. És professor titular del departament d’enginyeria informàtica i matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona on desenvolupa la seva activitat docent i de recerca en el camp de les estructures matemàtiques discretes.

Va formar part de la candidatura del PSC de Balaguer en les eleccions municipals de l’any 1995 on fou escollit regidor i on va ser responsable de l’àrea de promoció econòmica en l’equip de govern socialista  de l’Ajuntament de Balaguer durant la legislatura 1995-1999. Actualment és el succesor de Miquel Aguilà al capdavant del PSC, i primer tinent d'Alcalde al Ajuntament de Balaguer després que després de les passades eleccions es formés un govern tripartit amb Esquerra Republicana, PSC i la formació independent d'Ara sí Balaguer. Un polític molt estimat a la ciutat perquè per sobre de tot és una persona honesta i transparent amb els demés.

Darrera modificació el Dilluns, 14 Març 2016 18:12

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER