SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Nèix el projecte "Il·lusió per la vida"

Un grup de 5 persones amb problemes de salut mental i amb la col·laboració de El Mercadal s'han agrupat per donar a conèixer tot tipus d’informació relacionada amb la salut mental, ja que hem detectat que hi havia una mancança respecte al coneixement dels serveis en la província de Lleida, el que representa tenir una malaltia mental, les eines que s’estan duent avui en dia, etc. que calia cobrir.

El col·lectiu format per 5 persones pretén arribar a molta gent i així transmetre’ls a través del que anem publicant una visió positiva i esperançadora, minimitzant l’estigma que hi ha avui en dia envers les malalties mentals. 

https://illusioperlavida.wordpress.com/

Darrera modificació el K2_DisPMCESTE_Mai+0200RMaiPMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat