SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

La diada de Catalunya en directe a TV3 amb l'etiqueta #11STV3

L'Onze de Setembre, TV3 i el 3/24 emetran en simultani bona part de la jornada, per donar compte de l'actualitat informativa del dia. 

Des de les 11.30 i fins a les 14.00, TV3 emetrà "El matí de la Diada", conduït per Lídia Herediades del plató de TV3, amb connexions per seguir la Diada arreu del territori. Aquest especial, que seguirà les principals celebracions de caràcter polític, social i cultural de la Diada, tindrà una taula de convidats formada pels directors dels diaris. A les 14.30 i fins a les 16.00, el "TN migdia", amb Carles Prats des de Plaça de Catalunya i Raquel Sans des del plató de TV3.

A partir de les 16.00 i fins a les 21.00, TV3 i el 3/24 emetran "Especial informatiu 11-S", conduït per Ramon Pellicer i Carles Prats, que cobrirà la manifestació convocada a Barcelona, des de la Plaça de Catalunya. El programa comptarà amb diversos analistes, com Elisenda Paluzie, Francesc Sànchez, Isabel Vallet, Gemma Ubasart, Montserrat Tura, Miquel Porta Perales i Rafa López, entre d'altres. A les 21.00, el "TN vespre" prendrà el relleu amb Toni Cruanyes.

Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio oferirà una programació especial des de les 08.00 fins a les 23.00. Des de les 08.00 fins a les 12.00, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament l'"Especial 11 de setembre", amb Mònica Terribas, que connectarà amb les ofrenes al monument a Rafael Casanova de Barcelona, on hi haurà Nando Zanoguera i Dani Gómez. La tertúlia estarà formada per Joan B. Culla, Montserrat Nebreda, Jaume Roures, Pau Llonch i Alejandro Tercero. Des de les 12.00 fins a les 14.00 l'"Especial 11 de setembre" amb Roger de Gràcia, que connectarà amb l'acte alternatiu "Una Catalunya sobirana, diversa i valenta", organitzat per Catalunya en Comú a les 12.00 al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet i amb el resum de la informació que s'hagi produït arreu del territori.

A partir de les 14.00 fins a les 16.00, tindrà lloc el "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner des de la unitat mòbil de Catalunya Ràdio, instal·lada a la Plaça de Catalunya. Inclourà la tertúlia amb Francesc Canosa, Bernat Dedéu i Xavier Fina. De 16.00 a 20.00, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació transmeten el programa especial "Especial 11 de setembre" conduït per Mònica Terribas, amb Òscar Fernández i Roger Escapa, tots des de la Plaça de Catalunya, que explicaran en directe tot el que passi a la manifestació de Barcelona. Núria Oriol i Laia Claret faran connexions des de les unitats mòbils situades en diferents punts de l'Eixample i Victòria Vilaplana ho farà des del terrat del Palau Robert. L'equip es completa amb Cèlia Quintana a l'Equip viari i Albert Calatrava des de Madrid. La tertúlia estarà formada per Julià de Jódar, Joan Puigcercós, Manuel Milián Mestre, Joan Subirats, Francesc de Dalmases i Laia Bonet.

A les 20.00 començarà el "Catalunya vespre" amb Kilian Sebrià, que connectarà amb la Festa per la Llibertat, al Passeig Lluís Companys, des d'on Josep Martín, realitzador del programa "Independents" d'iCat, farà el seguiment els concerts. A les 21.00 agafarà el relleu un "Especial Popap", amb Mariola Dinarès fent un repàs del ressò de la Diada a les xarxes.

A les 22.00, l'espai "Cas obert" emetrà el reportatge "Vell continent, noves fronteres", de Lídia Orriols, en què es farà un repàs dels processos d'independència d'Estònia, Letònia, Lituània, Eslovènia, Eslovàquia i Montenegro. El programa comptarà amb l'anàlisi d'Enric Calpena, que esbossarà els paral·lelismes entre aquests casos i el procés sobiranista de Catalunya.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat