SEGUIU-NOS

Actualitzat 7:32 PM CEST, May 16, 2018

Les JERC insten Ros a deixar-los votar i a dir SÍ a la República

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han realitzat aquest matí, una acció davant l’Ajuntament de Lleida, a la Plaça Paeria, la qual ha significat l’inici de campanya de la Secció Local de Lleida per demanar el vot massiu i afirmatiu del jovent pel Referèndum d’independència del proper 1 d’octubre.
 
L’acció, que ha reunit més d’un centenar de militants, ha destacat per la presència de diferents personalitats d’Esquerra Republicana com el diputat Gerard Gómez del Moral i el senador a les Corts espanyoles, Bernat Picornell. A més a més, també hi ha assistit Josep Maria Romero (president de la secció local d’Esquerra Republicana de Lleida) i Carles Vega (presidwent del g a la Paeria per ERC-AVANCEM).
 
Hi han intervingut l'Anna Barrull i l’Oriol Olmo, militants de les JERC-Lleida, que mentre exposaven la llegida del manifest han posat èmfasi en la necessitat d’una participació excepcional del jovent lleidatà pel referèndum, per tal que es pugui posar fi a les polítiques nocives que impulsa el Govern Espanyol. Alhora, han assegurat que només amb el ‘Sí’ del jovent, es podrà guanyar el referèndum i la república que tant anhelem les Joventuts d’Esquerra Republicana.
 
Durant l’acte les joventuts republicanes portaven tres pancartes on es podia llegir “Senyor Ros, el jovent votarem i direm Sí! #depèndetu” amb la silueta del paer en cap. Simultàniament, des del despatx del grup municipal d’ERC-AVANCEM s’ha despenjat una pancarta on s’animava al jovent a votar i fer-ho pel sí!
 
Altrament, durant aquest matí també s’ha celebrat el Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana on s’ha posat en marxa la campanya pel Referèndum amb determinació i força per guanyar-lo.
 
De la mateixa manera, les JERC també duran a terme la seva ofrena floral el proper dilluns 11 de setembre a les 9 del matí al Roser amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat