SEGUIU-NOS

Actualitzat 8:10 PM CEST, Aug 5, 2018

El president del partit 'Som Identitaris', Josep Anglada vol mà dura contra els jihadistes

El president del partit Som identitaris (SOMI) i regidor de Plataforma Vigatana a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha afirmat que "o aixafem definitivament l'extremisme islàmic amb mà dura contra els predicadors de l'odi, o ells ens aixafaran a nosaltres".


Anglada, que ha expressat "el seu condol a les famílies dels assassinats i ferits pels terroristes islamistes, ha culpabilitzat a tots aquells "que ens feien creure que l'Islam era una religió de la pau ". 

En aquest sentit, el líder identitari ha dit que" tan culpables són els terroristes com els maleïts polítics o ONG que han permès la invasió islàmica a casa nostra ". Finalment ha afegit que" mentre a Catalunya hi ha més de 80 mesquites que prediquen l'odi, els polítics amaguen el cap sota l'ala per no ser tractats de racistes o xenòfobs ". Sembla ser que després de l'atemptat i a poques setmanes del referèndum, està creixent amb força l'extrema dreta, en aquest cas de SOMI i Plataforma per Catalunya, dos partits identitaris que podrien obtenir representació a la Generalitat després dels fets succeïts a Barcelona i Cambrils.

 

Darrera modificació el K2_DisAMCESTE_Agost+0200RAgoAMCEST_0C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat