EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 10 Agost 2017 16:39

El Mercadal fa arribar les seves propostes a 'Escó 136' de la Generalitat de Catalunya

Escrit per

El Mercadal i el seu fundador ha fet arribar a través del programa de participació ciutadana de la Generalitat 'Escó 136', les seves propostes.

Podreu fer un seguiment de la nostra e-Petició i adherir-vos a l'iniciativa! 

https://www.parlament.cat/web/participacio/esco-136/index.html

COMUNICAT- EL MERCADAL

Sóc un jove emprenedor, natural de Balaguer l'impulsor i fundador principal de 'El Mercadal'.

Primer que tot demano formalment a la Generalitat i totes les formacions polítiques que la conformen, a crear una llei especifica que reguli el nombre de CET's i també el nombre mínim de treballadors en els Centres Especials de Treball, com també uns salaris més dignes per les persones que treballen en aquests centres de treball.

I en nom de més d'una vintena de persones de Lleida també demano la creació d'un nou canal de televisió digital terrestre (TDT), ràdio pública i portal d'informació de caràcter optimista, impulsada i gestionada per persones amb discapacitat derivada de salut mental.

Si els partits polítics que estan avui aquí reunits ho desitgen agrairíem la posada en marxa d'un nou concepte de periodisme avantguardista en l'àmbit europeu que aporti una visió del món des d'una vessant optimista i reflexiva i en aquest cas des de diferents ciutats que conformin Catalunya i que ofereixi productes i serveis de publicitat a tot tipus d'agents públics i privats, en aquest cas seria El Mercadal.

Aquest és el projecte vital d'una persona lluitadora i capaç de fer bé les coses per la societat. Per tant aquest projecte és amb voluntat de continuïtat i servei pels altres. El nostre projecte és pioner a escala catalana i europeu i és del tot inclusiu, cosa que permet millorar la societat que tenim.

Avui en dia les persones amb discapacitat encara estan discriminades del mercat laboral. I a Catalunya no n'és l'excepció.

Malgrat tot aquestes persones són lluitadores i emprenedores, i són capaces de tenir unes rutines, i per ells la part d'integració els hi és molt favorable per la seva inclusió social, per evitar l'estigmatització social, fer vida autònoma i tenir parella. També cal remarcar que poden tenir iniciatives interessants o ser emprenedors socials, com és aquest cas.

Durant al llarg d'aquests anys hem funcionat sense suports institucionals i ens hem trobat certament desemparats. Nosaltres creiem en la justícia social i volem fer de les nostres debilitats els nostres punts forts. Som optimistes i volem ser útils per la societat, en aquest cas des de el treball remunerat a un CET que inclogui totes les branques del periodisme.

Volem ser un referent capdavanter en els anys vinents i per això instem a la Generalitat de Catalunya a iniciar els tràmits amb les persones que ho sol·liciten, amb ajuda i atenció personalitzada en l'assessorament durant els tràmits de creació d'aquest CET que plantejo a poder ser per tot el territori (Barcelona, Tarragona,Girona, Lleida).

Demanem la màxima ambició possible per part dels governants per tirar endavant aquest projecte de comunicació escrita i audiovisual mai vist en un país europeu.

Finalment sol·licitem que si s'admet a tràmit aquesta proposta de creació de grup de comunicació, la proposta sigui sotmesa a una votació del Parlament de Catalunya, on lliurement cada partit polític pugui exposar el seu parer. Moltes gràcies.

JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE

Fundador d'ElMercadal.cat

 

 

Llegir 9514 vegades Darrera modificació el Dijous, 10 Agost 2017 17:04
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

El temps a Balaguer

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER